Για Δασκάλους

Επίσκεψη στο Ιατρείο

Προσκαλούμε τα προνήπια και τα νήπια μαζί με τους παιδαγωγούς και νηπιαγωγούς τους να έρθουν στο ιατρείο μας για μια διασκεδαστική και ενημερωτική εκπαιδευτική επίσκεψη. Η επίσκεψη αρχίζει με μια διαδραστική κουβέντα που καλύπτει θέματα όπως γιατί έχουμε δόντια και πως τα φροντίζουμε.

Χρησιμοποιούμε εποπτικά μέσα όπως κούκλες κουκλοθέατρου, μοντέλα δοντιών και άλλα. Κατόπιν τα παιδιά ξεναγούνται στους χώρους του ιατρείου με σκοπό να δίωξουν ή να μειώσουν τον φόβο του αγνώστου για την πρώτη οδοντιατρική τους επίσκεψη. Οσα παιδιά θέλουν, μπορούν να καθίσουν στην οδοντιατρική καρέκλα και να γνωρίσουν με παιδικό τρόπο τα εργαλεία μας: το καθρεφτάκι, το καλαμάκι (σιελαντλία) κ.ά.

Ταυτόχρονα οι δάσκαλοι–παιδαγωγοί ενημερώνονται για θέματα στοματικής υγείας και πρόληψης που τους ενδιαφέρουν. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για κανονίσουμε την συνάντησή μας χωρίς καμμία οικονομική υποχρέωση απο μέρους σας.


 
 
Εφη Π. Συρράκου M.Sc. Λεωφ.Πεντέλης 40 & Φιλίππου Λϊτσα 2-4 Χαλάνδρι 152 34 Τηλ: 210 6858087 info@pediatricdentist.gr | Οροι Χρήσης