Το Ιατρείο


Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Ο στόχος μας είναι να είμαστε το καλύτερο οδοντιατρείο για παιδιά όπου το κάθε παιδί θα έχει την πιο ευχάριστη οδοντιατρική εμπειρία με τον πιο συγχρόνο επιστημονικά τρόπο.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Μαριλένα Ζαμπέλη
Ορθοδοντικός


ΜΖΗ κυρία Μαριλένα Ζαμπέλη απεφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2004. Από τα φοιτητικά της χρόνια εργάστηκε σε συνεργασία με τον πατέρα της, Γεώργιο Ζαμπέλη, Περιοδοντολόγο και Αναπληρωτή Καθηγητή της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, με τη βοήθεια του οποίου ενστερνίστηκε την Σουηδική προσέγγιση στην αντιμετώπιση του οδοντιατρικού ασθενούς. Παρακολούθησε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετείχε σε ερευνητικές εργασίες του Πανεπιστημίου Αθηνών, και, έτσι, έγινε δεκτή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Ορθοδοντική στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Ακαδημίας Sahlgrenska του Γκέτεμποργκ Σουηδίας το 2006. Ολοκληρώνοντας το τριετές πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Σουηδία, απέκτησε τον τίτλο του Ειδικού Ορθοδοντικού ενώ, παράλληλα, απέκτησε το πτυχίο Master Of Science with Honors με έρευνα που προσωπικά ανέλαβε σε συνεργασία με την Πανεπιστημιακή Κλινική του Γκέτεμποργκ, με αντικείμενο τους ασθενείς με εφηβική ρευματοειδή αρθρίτιδα. Στη συνέχεια αποδέχθηκε την πρόταση που της έγινε να εργαστεί ως εξειδικευμένη ορθοδοντικός στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Γκέτεμποργκ. Κατά το χρονικό αυτό διάστημα, είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με ειδήμονες του κλάδου και να αποκτήσει περαιτέρω εμπειρία σε πολύ ιδιαίτερα και σπάνια περιστατικά. Ακολουθώντας το Σουηδικό πρότυπο στην κλινική πράξη, δίνει ιδιαίτερη βάση στην συνολική αντιμετώπιση του οδοντιατρικού ασθενούς το οποίο και πραγματοποιεί με τη βοήθεια των συνεργατών της. Έχοντας συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της οδοντιατρικής φοβίας εν γένει, καθώς και την ιδιαιτερότητα της παιδικής ψυχολογίας ειδικότερα, συνεργάζεται με παιδοψυχολόγο που συμβουλεύει ή και παρεμβαίνει κατά περίπτωση, σε συμφωνία πάντα, με τους κηδεμόνες. Έχει παρουσιάσει ερευνητικές εργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι πιστοποιημένη σε εξειδικευμένες ορθοδοντικές μεθόδους όπως αόρατη-γλωσσική ορθοδοντική (μέθοδος Incognito, Γερμανία), ορθοδοντική με διαφανείς νάρθηκες (μέθοδος Invsalign, ΗΠΑ και μέθοδος orthocaps, Γερμανία), κλινική εφαρμογή μικροεμφυτευμάτων (TADs, μέθοδος Aarhus, Δανία).Είναι μέλος διεθνών και ελληνικών ορθοδοντικών οργανώσεων και συμμετέχει στην οργανωτική επιτροπή του Πανελληνίου Ορθοδοντικού Συνεδρίου της Εταιρίας Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας.


Νάντια Συρράκου
        Οδοντίατρος                               
NS  Η Νάντια Συρράκου αποφοίτησε από την Οδοντιατρική
σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
το 2009.
Από πολύ μικρή ηλικία ήρθε σε επαφή με την οδοντιατρική επιστήμη εφόσον τόσο ο πατέρας της όσο και δύο θείες της  είναι οδοντίατροι.
Θέλοντας να δοκιμάσει κάτι όχι τόσο οικείο σε αυτήν όσο η οδοντιατρική, φοίτησε και στην σχολή Ηλεκτρολόγων
Μηχανικών του Δημοκρίτιου Πολυτεχνείου Θράκης
(2000-2003)! Τελικά  όμως η οδοντιατρική την κέρδισε.
Παράλληλα με τα πολλά χόμπυ της, εργάζεται σαν οδοντίατρος στα ιατρεία της "οικογένειας" .

Από τον Αύγουστο του 2012 και για τα επόμενα 2 χρόνια  η Νάντια θα βρίσκεται στο πανεπιστήμιο του  Rochester των ΗΠΑ παρακολουθώντας το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Advanced General Dentistry


Μαρία Τσούκλα
     Γραμματέας      

MT


Η Μαρία είναι απόφοιτος Παιδαγωγικής σχολής.
Δουλεύει μαζί μας τα τελευταία δέκα χρόνια και με την θετική της ενέργεια και το έμφυτο ταλέντο της στην επικοινωνία δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους γονείς και σχέσεις φιλίας με τους μικρούς μας ασθενείς.
Είναι το πρώτο πρόσωπο που θα ακούσετε και θα δείτε να σας καλωσορίζει στο ιατρείο μας. Με την τεράστια υπομονή της στο τηλέφωνο θα καταφέρει να βρεί σίγουρα το ραντεβού που σας εξυπηρετεί και με την φανερή αγάπη της για τα παιδιά θα γίνει σίγουρα η πρώτη φίλη του γιού ή της κόρης σας. (Εξ άλλου είναι αυτή που έχει το κλειδί για το playstation και ξέρει όλα τα παιχνίδια!)


 

Λουκία Ασλάνη
Βοηθός

LA
Η Λουκία είναι απόφοιτος σχολής βοηθών οδοντιάτρων.
Δουλεύει μαζί μας τα τελευταία πέντε χρόνια και είναι υπεύθυνη τόσο για το ευαίσθητο θέμα της αποστείρωσης απολύμανσης του χώρου και των εργαλείων όσο και για τις προμήθειες του ιατρείου.
Με την εργατικότητα και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που την διακρίνει είναι το δεξί χέρι του ιατρείου μας. Είναι πολύ δημοφιλής στους μικρούς μας ασθενείς γιατί είναι αυτή που θα δώσει στο κάθε παιδί το δωράκι του μετά από το τέλος κάθε θεραπείας .

 


  ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO CLIP ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ


videoclip
videoclip
videoclip
 
Εφη Π. Συρράκου M.Sc. Λεωφ.Πεντέλης 40 & Φιλίππου Λϊτσα 2-4 Χαλάνδρι 152 34 Τηλ: 210 6858087 info@pediatricdentist.gr