Αλέξανδρος Μάνος DDS, MOrth

Ορθοδοντικός

O κύριος Αλέξανδρος Μάνος αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από τα φοιτητικά του χρόνια εργάστηκε στο ιατρείου του πατέρα του, Φώτη Μάνου, ορθοδοντικού, όπου απέκτησε πολύτιμη κλινική εμπειρία στην αντιμετώπιση του ορθοδοντικού ασθενούς.

Στην διάρκεια των σπουδών του, παρακολούθησε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετείχε σε ερευνητικές εργασίες του Πανεπιστημίου Αθηνών, και μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, εργάσθηκε ως οδοντίατρος σε ιδιωτική οδοντιατρική κλινική.

Ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Department of Orthodontics at the Goldschleger School of Dental Medicine Tel Aviv University (TAU), όπου ολοκληρώνοντας το τριετές πρόγραμμα εξειδίκευσης, απέκτησε τον τίτλο του Ειδικού Ορθοδοντικού (M.Ortho).

Στην έρευνά του ασχολήθηκε με την διατήρηση του αποτελέσματος μετά την ορθοδοντική θεραπεία, ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην μακροχρόνια διατήρηση του θεραπευτικού αποτελέσματος.

Είναι πιστοποιημένος στις πιο σύγχρονες εξειδικευμένες ορθοδοντικές μεθόδους και εφαρμόζει όλες τις τεχνικές αισθητικής ορθοδοντικής, με ιδιαίτερη έμφαση στην αόρατη και την ψηφιακή ορθοδοντική, όπως ορθοδοντική με διαφανείς νάρθηκες (μέθοδος Invisalign, ΗΠΑ), αόρατη-γλωσσική ορθοδοντική, κλινική εφαρμογή μικροεμφυτευμάτων.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Μεταπτυχιακής Ορθοδοντικής Κλινικής του Πανεπιστημίου της Αθήνας και μέλος σε πολλούς Ευρωπαϊκούς αλλά και Παγκόσμιους Οργανισμούς.

Από το 2000-2012 υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας Καταδύσεων της Ελλάδας και έχει κατακτήσει πλήθος διακρίσεων και μεταλλίων σε Εθνικό, Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Επίπεδο.

Είναι περήφανος πατέρας ενός γιού.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ. : 210 6858087

Email: info@pediatricdentist.gr

Ώρες Ιατρείου

Δευτέρα – Παρασκευή :

12:00-20:00

Μέλος σε: 

Designed & Developed by Que Healthcare Marketing – All rights reserved