Έφη Π. Συρράκου DDS, MSc

Παιδοδοντιάτρος

Η κυρία Έφη είναι μια διαφορετική οδοντίατρος! Με το αστείρευτο κέφι της βοηθά τα παιδιά να μην φοβούνται την οδοντιατρική επίσκεψη, να συμμετέχουν στη θεραπεία και να επιστρέφουν στο ιατρείο με χαρά.

Αλέξανδρος Μάνος

DDS, MOrth

Ορθοδοντικός

Ο κύριος Αλέξανδρος Μάνος αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2005. 

Παναγιώτης Παπαδόπουλος

DDS, MD

Στοματικός & Γναθοπροσωπικός Χειρουργός

O κ.Παναγιώτης Παπαδόπουλος είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

Μαρηλία Μιχαλάκη

Μαρηλία Μιχαλάκη

Οδοντίατρος

Η κυρία Μαρηλία αποφοίτησε απο την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας

Οι επιδόσεις της σαν προπτυχιακή φοιτήτρια στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας ήταν εξαιρετικές έτσι ώστε η κυρία Έφη την επέλεξε από το τέταρτο έτος των σπουδών της να δουλέψει μαζί της στο ιατρείο. Η επιβεβαίωση ήρθε όταν πήρε το πτυχίο της με 8 και ως η πρώτη στη βαθμολογία διάβασε τον όρκο του Ιπποκράτη στην ορκωμοσία της Οδοντιατρικής Σχολής.

Η οδοντιατρική συνδυάζει τα 3 μεγάλα προσόντα της, την επιστημονική περιέργεια, την καλλιτεχνία και την επιδεξιότητα στα χέρια. Αν δεν ήταν οδοντίατρος θα ήταν σίγουρα παιδαγωγός εφόσον το πάθος της είναι να διδάσκει και να κάνει κατασκευές για/ και με παιδιά.

Στο ιατρείο μας είναι αυτή που πρώτη θα συνομιλήσει μαζί σας για το ιστορικό του παιδιού, θα διδάξει στοματική υγιεινή στο παιδί και σε εσάς και θα κάνει όποια προληπτική εργασία χρειάζεται στο στόμα του παιδιού.

Αθανασία Τσιλιγιάννη

Αθανασία Τσιλιγιάννη

DDS, Οδοντίατρος, Ειδικευόμενη Παιδοδοντίατρος

Η κυρία Αθανασία αποφοίτησε απο την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας

Μετά την πρώτη της επίσκεψη σε παιδοδοντίατρο, όταν ήταν 6 χρονών η κυρία Αθανασία δήλωσε στη μητέρα της: «Όταν μεγαλώσω θα γίνω κι εγώ παιδοδοντίατρος». Αυτή η επιλογή της την οδήγησε στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας. Μετά την αποφοίτησή της το 2018 και κατόπιν πολύ απαιτητικών εξετάσεων εισαγωγής, όπου και αρίστευσε, εισήχθη πρώτη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδικότητας της Παιδοδοντιατρικής. Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα μάλιστα είναι ένα από τα επτά αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά προγράμματα της Ευρώπης.

Διαθέτει υψηλό επίπεδο επιστημονικής επάρκειας και κλινικής κατάρτισης, χαρακτηριστικά που έκαναν την κυρία  Έφη να την καλέσει να εργαστεί στην ομάδα του ιατρείου. Έχει παρουσιάσει επιστημονικές εργασίες σε σεμινάρια και συνέδρια, έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε ελληνικά και αγγλόφωνα επιστημονικά περιοδικά και το 2021 κέρδισε το βραβείο ερευνητικής εργασίας της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Παιδοδοντιατρικής. Ακόμη έχει πλούσια εθελοντική συμμετοχή σε οδοντιατρικές δράσεις, όπως σε κωφά παιδιά, σε παιδιά με ειδικές ανάγκες αλλά και σε ηλικιωμένους.

Ο ήρεμος, υπομονετικός και ευχάριστος χαρακτήρας της τη βοηθά να αναπτύσσει άριστες σχέσεις με τους ασθενείς της κερδίζοντας εύκολα την εμπιστοσύνη τους.

Στο ιατρείο μας, με διάθεση και υπομονή θα συνομιλήσει με τους γονείς για το ιστορικό του παιδιού, θα διδάξει στοματική υγιεινή στο παιδί και στους γονείς και θα κάνει όποια οδοντιατρική εργασία χρειάζεται το παιδί.

Όταν δεν είναι στο πανεπιστήμιο ή στο ιατρείο επισκέπτεται την ιδιαίτερη πατρίδα της Ναύπακτο, παίζει πιάνο, διαβάζει λογοτεχνία και παρακολουθεί θέατρο.

Ευαγγελία Σ.

Γραμματέας

Είναι το πρώτο πρόσωπο που θα ακούσετε και θα δείτε να σας καλωσορίζει στο ιατρείο

Με την τεράστια υπομονή της στο τηλέφωνο θα καταφέρει να βρει σίγουρα το ραντεβού που σας εξυπηρετεί και με την φανερή αγάπη της για τα παιδιά θα γίνει σίγουρα η πρώτη φίλη του γιού ή της κόρης σας. (Εξ άλλου είναι αυτή που έχει το κλειδί για το playstation και ξέρει όλα τα παιχνίδια!)

Λουκία Α.

Βοηθός

Η Λουκία είναι απόφοιτος σχολής βοηθών οδοντιάτρων. Δουλεύει μαζί μας 12 χρόνια

και είναι υπεύθυνη τόσο για το ευαίσθητο θέμα της αποστείρωσης /  απολύμανσης του χώρου και των εργαλείων, όσο και για τις προμήθειες του  ιατρείου.

Με την εργατικότητα και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που την διακρίνει, είναι το δεξί χέρι του ιατρείου μας. Είναι πολύ δημοφιλής στους μικρούς μας ασθενείς, γιατί είναι αυτή που θα δώσει στο κάθε παιδί το δωράκι του, μετά το τέλος κάθε θεραπείας.

 Παναγιώτα Τ.

Γραμματέας

Η κυρία Παναγιώτα είναι απόφοιτη της σχολής δημόσιας υγείας με κατεύθυνση υγιεινολογία
 και εμπειρία στον χώρο στο χώρο της υγείας. Είναι υπεύθυνη για τον συντονισμό και την παρακολούθηση όλων των τομέων λειτουργίας του ιατρείου, από το κλείσιμο του κατάλληλου ραντεβού για το παιδί σας και την συμπλήρωση των κατάλληλων εντύπων για την ασφάλειά σας, μέχρι την επίβλεψη των χώρων, του εξοπλισμού και του προσωπικού. Κύριο μέλημά της είναι η άψογη εξυπηρέτηση των ασθενών με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ. : 210 6858087

Email: info@pediatricdentist.gr

Ώρες Ιατρείου

Δευτέρα – Παρασκευή :

12:00-20:00

Μέλος σε: 

Designed & Developed by Que Healthcare Marketing – All rights reserved